Розвідка оприлюднила персональні дані низки десантників із Бреста

Розвідка оприлюднила персональні дані низки десантників із Бреста

Укрінформ
Головне управління розвідки Міністерства оборони України оприлюднило персональні дані окремих військовослужбовців 38-ї десантно-штурмової бригади з Бреста.

Як передає Укрінформ, про це ГУР повідомляє у Телеграмі.

"Головне управління розвідки України здобуло персональні дані на окремих військовослужбовців (106 осіб) 38 десантно-штурмової бригади (в/ч 92616, м. Брест) збройних сил республіки білорусь", - ідеться в повідомленні.

Як наголошують у розвідці, за скоєні злочини проти мирного населення України всі воєнні злочинці постануть перед судом і будуть притягнуті до відповідальності.

Зі списком можна ознайомитись за посиланням.

Як повідомляв Укрінформ, раніше ГУР оприлюднило список військовослужбовців 1327 центру застосування розвідпідрозділів та підрозділів спецпризначення ГРУ, котрі скоюють воєнні злочини проти народу України (військова частина 25908, що дислокується в н.п. Ботлих, Республіка Дагестан).

24 лютого президент рф путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Міжнародний кримінальний суд розпочав документування та розслідування воєнних злочинів росії в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-