Ворогу не вдалося просунутися на Донецькому й Луганському напрямках

Ворогу не вдалося просунутися на Донецькому й Луганському напрямках

Укрінформ
Війська російської федерації намагалися просунутися та закріпитися на Донецькому та Луганському напрямках, але успіху не мали.

Про це Міністерство оборони України повідомляє в оперативній інформації щодо російського вторгнення станом на 24:00 22 березня, передає Укрінформ.

"Збройні сили України у тісній взаємодії з іншими складовими Сил оборони продовжують утримувати займані рубежі, ведуть розвідку противника на всіх напрямках його висування та завдають йому вогневого ураження наявними силами та засобами. На Донецькому та Луганському напрямках противник намагався просунутись та закріпитись, успіху не мав", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у зв’язку з відсутністю успіхів у війні з українським народом ворог перейшов до тотального знищення об’єктів критичної інфраструктури. У тимчасово окупованих містах та селах, що чинять мирний опір військам нападників, ті вдаються до мародерства, насильства щодо населення.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: МОУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-