Туск, Столтенберг і Сунак зустрілися у Варшаві

Туск, Столтенберг і Сунак зустрілися у Варшаві

Фото
Укрінформ
У Варшаві триває зустріч глави польського уряду Дональда Туска з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом і прем’єр-міністром Великої Британії Ріші Сунаком.

Про це інформує канцелярія прем’єр-міністра Польщі, передає Укрінформ.

“Триває тристороння зустріч прем’єр-міністра Дональда Туска, прем’єр-міністра Великої Британії Ріші Сунака, генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга та делегацій щодо посилення координації політики міжнародної безпеки”, - йдеться в повідомленні.

Перед цією зустріччю у Варшаві відбулася коротка зустріч Туска, Сунака і Столтенберга з британськими солдатами, які дислокуються в Польщі.

Після завершення переговорів планується спільна пресконференція Туска і Сунака.

Читайте також: Туск насторожено відреагував на заяву Дуди про ядерну зброю в Польщі

Як повідомлялося, Туск напередодні заявив, що візит Сунака і Столтенберга до Варшави є продовженням його місії з розбудови позиції Польщі у питанні політики безпеки. За словами Туска, зараз у Європі слухають голос Польщі, хочуть зрозуміти всі аспекти безпеки регіону, а Польща має значний авторитет як прифронтова країна.

Сунак планує оголосити у Варшаві про значне збільшення військової підтримки України, включаючи 500 млн фунтів стерлінгів додаткового військового фінансування та найбільшу в історії поставку життєво важливого обладнання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-