Умєров розповів про роботу Міноборони за пів року

Умєров розповів про роботу Міноборони за пів року

Укрінформ
Міністр оборони Рустем Умєров Умєров розповів про пріоритети Міноборони за пів року роботи.

Як передає Укрінформ, про це Умєров написав у колонці для сайту Українська правда.

За його словами, ці пів року пріоритетами його команди були: оборонне планування; закупівлі для Сил оборони; оборонне виробництво; оборонні технології.

"За кожним з цих напрямків, ще багато роботи, але вже пройдено значний шлях, є перші результати. МОУ перестало бути лише структурою, яка допомагає Силам оборони, міністерство почало координувати, планувати, розробляти та втілювати стратегію всіх Сил оборони України. Саме МОУ стало лідером інституційних змін в межах свого периметру", - наголосив Умєров.

За словами Умєрова, завершено функціональний аудит Міністерства та Генерального Штабу Збройних Сил. Міністр додав, що подальша трансформація цих структур буде пов'язана із процесом формуванням візії побудови майбутніх сил оборони України – Future Force.

"Працюємо над уточненням кроків та змісту Оборонного менеджменту (планування) в силах оборони України. Спираючись на отриманий досвід, прогнозування на середньо- та довгострокову перспективу формуємо оптимальну модель майбутніх Сил оборони України. Ця модель стане фундаментом подальших інституційно-нормативних змін, а також змін у підходах щодо оснащення підрозділів інноваційними зразками ОВТ, розподілу наявних ресурсів", - наголорсив Умєров.

Читайте також: У Міноборони під час аудитів виявили порушень на понад ₴10 мільярдів

Він додав, що Міноборони розраховує на всебічну підтримку партнерів та активно співпрацює з представниками вітчизняного ОПК.

"Ми продовжуємо роботу над адаптацією до викликів сьогодення та забезпеченням готовності до майбутніх викликів у сфері оборони", - підкреслив Умєров.

Як повідомляв Укрінформ, при Міністерстві оборони України вперше за час існування відомства створили новий координаційний дорадчий орган для Департаменту внутрішнього аудиту – Аудиторський комітет, до якого зокрема увійшли аудитори з держав НАТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-