Російські військові впустили ракету Х-101 і дві авіабомби ФАБ-500 на власній території - ЗМІ

Російські військові впустили ракету Х-101 і дві авіабомби ФАБ-500 на власній території - ЗМІ

Фото
Укрінформ
У Росії в місті Красноармійську Саратовської області зранку 31 березня знайшли уламки російської стратегічної ракети Х-101.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє 1 квітня Телеграм-канал ASTRA з посиланням на джерела.

За їхніми даними, під час пуску бойова частина ракети Х-101 здетонувала в повітрі, а фрагменти впали на територію Красноармійська. Вони були знайдені о сьомій ранку 31 березня. «Один з уламків упав за 400 метрів від житлового будинку 19 на вулиці 5-го мікрорайону міста. Постраждалих немає. Офіційно місцева влада ситуацію не коментувала», - йдеться у повідомленні.

Місцеві ЗМІ раніше написали, що це ніби був «збитий український безпілотник».

Також джерело ASTRA повідомляє, що дві авіабомби ФАБ-500 впали з російських літаків на Бєлгородську область. Одну бомбу знайшли 31 березня у районі хутору Ніна. В районі села Крюкове знайшли вирву, в якій, за попередніми даними, лежить така сама ФАБ-500.

Як зазначається, за два останні тижня російські літаки впустили на території Бєлгородської області 14 авіабомб.

Читайте також: У Росії спалахнула пожежа на Уралмашзаводі

Як повідомляв Укрінформ, в ніч на 31 березня російські агресори завдали третього масованого ракетного удару по Україні за останні чотири доби. Противник вкотре застосував крилаті ракети Х-101/Х-555/Х-55 із бортів стратегічних бомбардувальників Ту-95МС. Пуски відбулися з району Енгельса Саратовської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-