Військові ЦАХАЛу виявили заховану в подушки зброю у лікарні «Шифа»

Військові ЦАХАЛу виявили заховану в подушки зброю у лікарні «Шифа»

Фото
Укрінформ
Військові Армії оборони Ізраїлю заявили у неділю про виявлену зброю в подушках та ліжках у пологовому відділенні лікарні «Шифа» в Газі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Times of Israel.

Схованка зброї у пологовому відділенні лікарні була захоплена військовими розвідувального підрозділу бригади «Нахаль», зазначили в ЦАХАЛі.

За даними ЦАХАЛу, зброя, включаючи міномети, вибухові пристрої, снайперські та штурмові гвинтівки, пістолети та інше військове спорядження, була захована у подушках і ліжках пацієнтів, а також у підвісній стелі і стінах будівлі.

Зазначається, що близько 350 пацієнтів та співробітників лікарні були евакуйовані ЦАХАЛом до «спеціально відведеного місця» в іншій частині комплексу, де ізраїльські військові надали їм гуманітарну допомогу.

Окрім цього, минулого тижня розвідувальний підрозділ також вступив у перестрілку з високопоставленими бойовиками угруповання ХАМАС Фаді Двейком і Закарією Наджибом під час погоні у пологовому відділенні госпіталю «Шифа». Обидва бойовики були ліквідовані.

Читайте також: ЦАХАЛ каже, що більшість затриманих у лікарні в Газі - члени «Ісламського джихаду» й ХАМАСу

Як повідомляв Укрінформ, 28 березня в Армії оборони Ізраїлю повідомили про ліквідацію понад 200 озброєних бойовиків угруповання ХАМАС під час рейду в лікарню «Шифа» у місті Газа.

Фото: Israel Defense Forces

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-