Міноборони Азербайджану заявляє про накопичення Вірменією військ біля кордонів

Міноборони Азербайджану заявляє про накопичення Вірменією військ біля кордонів

Укрінформ
Останнім часом у різних напрямках вірмено-азербайджанського умовного кордону спостерігається зосередження живої сили, бронетехніки, артилерійських установок та інших потужних вогневих засобів збройних сил Вірменії та інтенсивне переміщення її військ.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на заяву Міністерства оборони Азербайджану.

“Останнім часом спостерігається зосередження живої сили, бронетехніки, артилерійських установок та інших потужних вогневих засобів збройних сил Вірменії та інтенсивне переміщення її військ у різних напрямках вірмено-азербайджанського умовного кордону”, - повідомило міністерство.

Зазначається, що “останніми днями спостерігається подальша активізація реваншистських сил, які погрожують Азербайджану війною, підвищення агресивної риторики проти Азербайджану до високого рівня та збільшення кількості провокаційної інформації, спрямованої на загострення ситуації в інформаційному середовищі в рамках підготовки до диверсій”.

Міноборони Азербайджану попередило, що відповідь у разі можливих військових провокацій буде рішучою.

“Попереджаємо, що в разі будь-якої спроби військової провокації збройних сил Вірменії проти Азербайджану вона буде рішуче придушена азербайджанською армією. Ми ще раз заявляємо, що Вірменія та її захисники нестимуть повну відповідальність за загострення ситуації та будь-які можливі провокації”, - заявило міноборони Азербайджану.

Читайте також: Вірменія планує до 1 серпня «видворити» російських прикордонників з аеропорту Єревана

Як повідомляв Укрінформ, у лютому Прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян припускав, що Азербайджан планує розпочати військові дії на деяких ділянках кордону з перспективою перетворення військової ескалації на повномасштабну війну проти Вірменії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-