Україна не має жодного відношення до подій в концертному залі «Крокус» у Підмосков’ї - Подоляк

Україна не має жодного відношення до подій в концертному залі «Крокус» у Підмосков’ї - Подоляк

Укрінформ
Радник керівника Офіса Президента Михайло Подоляк заявив, що Україна не має жодного відношення до подій в концертному залі Crocus City Hall у підмосковному Красногорську.

Як передає Укрінформ, про це Подоляк повідомив у відео на своїй сторінці у Телеграмі.

«Давайте зафіксуємо: Україна абсолютно точно не має відношення до цих подій. По-перше тому, що в нас є повноцінна, повномасштабна, величезна війна з російською регулярною армією, з Росією як країною. І все буде вирішено саме на полі бою», - зазначив Подоляк.

По-друге, за його словами, Україна ніколи не використовувала терористичні методи війни, на відміну від Російської Федерації.

«Нагадаю, що в новітній російський історії неодноразово були використані теракти проти свої громадян, наприклад, Каширське шосе чи «Норд-ост», для виправлення тих чи інших наступних геноцидних дій проти тієї чи іншої етнічної групи», - підкреслив Подоляк.

І по-третє, зазначив Подолдяк, задовго до цього теракту – 9 березня представники іноземних країн, які перебувають у Москві попереджали про можливість проведення терактів для наступних пропагандистських чи інших дій РФ, щоб «продовжувати масштабну мобілізацію, виправдовувати мілітаризацію і абсолютно зухвалі геноцидні ракетні обстріли цивільного населення України».

Читайте також: Теракт у Підмосков’ї є свідомою провокацією режиму Путіна - ГУР

«Тому ще раз підкреслюю: жодного відношення до терактів чи до стрілянини чи Україна не має. Вважаю, що Російській Федерації треба все ж зупинятись в тероризмі як методі війни проти свого населення та проти України», - підсумував Подоляк.

Як повідомляв Укрінформ, у Красногорську Московської області РФ у великому концертному центрі «Крокус Сіті Холл» сталася стрілянина, внаслідок якої загинуло до 40 осіб, щонайменше 140 отримали поранення.

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов зазначив, що теракт у підмосковному Красногорську в концертному залі Crocus City Hall є свідомою провокацією режиму Путіна, про яку попереджала міжнародна спільнота.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-