У Мексиці викрали 30 громадян Грузії

У Мексиці викрали 30 громадян Грузії

Укрінформ
МЗС Грузії перебуває в контакті з Міграційною службою Мексики у зв'язку з викраденням 30 грузинів поблизу мексиканського кордону.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Грузия Online.

«Посольство знаходиться на зв'язку з Міграційною службою Мексики для отримання додаткової інформації та з'ясовує можливе місцезнаходження громадян. Посольство продовжує підтримувати зв'язок із членами сімей громадян, з тими, хто звернувся до посольства з метою встановлення місцезнаходження членів сім'ї», - заявляють у МЗС.

За наявною інформацією, викрадення сталося поблизу мексиканського кордону, коли люди намагалися дістатися до кордону США через Мексику.

Читайте також: У Каховці російські загарбники викрали місцевого жителя

За даними грузинського телеканалу «Мтаварі архі», близько 30 грузинів разом із громадянами інших країн уже три доби утримуються мексиканським наркокартелем. Серед викрадених є жінки.

NewsGeogia зазначає, що за словами родичів, викрадачі вимагають 90 тисяч доларів в обмін на визволення заручників.

Джерела грузинського телеканалу «Пірвелі» стверджують, що за 15 осіб уже перераховано половину суми, 45 тисяч доларів США. Тепер нібито триває торг щодо інших.

Як повідомляв Укрінформ, у штаті Кадуна на півночі Нігерії озброєні люди викрали понад 200 учнів і вчителів початкової та середньої школи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-