Жителі Бєлгородської області виїжджають із прикордонних територій - перехоплення ГУР

Жителі Бєлгородської області виїжджають із прикордонних територій - перехоплення ГУР

Аудіо
Укрінформ
Жителі Бєлгородської області, де триває спільний рейд легіону «Свобода России», «Російського добровольчого корпусу» і «Сибірського батальйону», намагаються виїхати із прикордонних територій.

Це обговорювали цивільні жителі області, розмову яких перехопило ГУР, передає Укрінформ.

«Якщо буде взагалі неможливо, будемо в Бєлгород. Кажуть, люди виїжджають масово, хто може... Ну, хто багатший, напевно, кому є куди їхати.... Їдуть люди», - каже росіянка.

Джерело: телеграм-канал ГУР МОУ

Вона також переповіла співрозмовнику чутки про евакуацію Грайворона у Ракитне й те, що до Грайворона росіяни нагнали своєї техніки.

«Так вони всюди пруться, Саша. Тут страх, що у нас робиться», - каже росіянка.

Крім того, жителі Бєлгородщини очікують посилення мобілізації. «Ну може трохи наберуть людей, щоб допомогти вам закінчити це все. Саша, а що ж робить? Глянь, то 200-ті, то 300-ті. А кому воювати? Може, візьмуть там, хто у Чечні був», - каже росіянка.

Читайте також: Депутат Рахманін - про рейди російських добровольців: Це можна назвати тактикою тисячі порізів

Як повідомляв Укрінформ, «Російський добровольчий корпус», який бере участь у рейді на Бєлгородську та Курську області РФ, спростував заяви Міноборони Росії про відбиття рейду та звітує про взяття у полон 25 російських військових.

Вранці 12 березня легіон «Свобода России», «Російський добровольчий корпус» і «Сибірський батальйон» зайшли в Курську і Бєлгородську області РФ у рамках спільної операції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-