Турецька розвідка заявила про нову операцію проти агентів «Моссаду»

Турецька розвідка заявила про нову операцію проти агентів «Моссаду»

Укрінформ
У ході спільної операції, організованої Національною розвідувальною організацією та відділом боротьби з тероризмом поліції Стамбула, було затримано 7 осіб, яких підозрюють у передачі інформацію ізраїльській розвідувальній службі “Моссад”.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на CNN Türk.

“У ході спільної операції, організованої Національною розвідувальною організацією та відділом боротьби з тероризмом поліції Стамбула, було затримано 7 осіб, які продали отриману ними інформацію ізраїльській розвідувальній службі “Моссад”, - повідомляє телеканал.

Одним із затриманих колишній державний службовець, який був також відомий своєю участю у ранкових програмах на телебаченні. Іншим затриманим є приватний детектив, який передавав зібрану ним за отриманими вказівками інформацію про осіб з Близького Сходу та близькосхідні компанії в Туреччині. Ці двоє створили групу осіб, у тому числі державних службовців, для надання інформації ізраїльській розвідці.

Читайте також: В Ірані стратили причетного до Моссаду «терориста», який атакував дроном оборонний об'єкт

Як повідомляв Укрінформ, у грудні минулого року Туреччина попередила Ізраїль про серйозні наслідки у разі полювання на ватажків терористичного угруповання ХАМАС на її території. У січні цього року у восьми провінціях Туреччини, в т.ч. у Стамбулі, у рамках проведеної операції, було затримано 34 особи, яких підозрюють у роботі на службу зовнішньої розвідки Ізраїлю “Моссад”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-