У Туреччині знайшли тіло одного з моряків затонулого в Мармуровому морі судна, ще п'ятьох шукають

У Туреччині знайшли тіло одного з моряків затонулого в Мармуровому морі судна, ще п'ятьох шукають

Відео
Укрінформ
У Туреччині п'яту добу триває пошуково-рятувальна операція - розшукують членів екіпажу судна Batuhan A, яке затонуло зранку 15 лютого в Мармуровому морі. Тіло жінки, яка була кухарем на судні, знайшли водолази. Пошук ще п'яти зниклих моряків триває.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на інформаційне агентство ІНА.

“Пошуки п'яти зниклих членів екіпажу корабля Batuhan A, що затонув у Мармуровому морі, на південний захід від острова Імрали, тривають безперервно. На судні було шість членів екіпажу. Бездиханне тіло Зейнеп Килинч, яка працювала на судні кухарем, було знайдене водолазами всередині корабля”, - повідомляє інформагентство.

Підрозділи командування жандармерії продовжують пошуки на суші, а підрозділи командування берегової охорони - з повітря та в морі.

Читайте також: З моря поблизу Лівії за тиждень урятували майже пів тисячі мігрантів

Інформагентство “Анадолу” оприлюднило відео, зняте водолазами, які дісталися затонулого судна. Раніше ЗМІ оприлюднили відео, зняте одним з членів екіпажу та відправлене родині у момент, коли судно йшло під воду. Чоловік просить про допомогу Всевишнього й повідомляє, що судно тоне, і вже минуло шість годин, як ситуація лишається без змін.

Як повідомляв Укрінформ, судно Batuhan A відійшло від острова Мармара до Гемліка з вантажем увечері 14 лютого. Судно затонуло о 6.20 на відстані 7 кілометрів від берега. Хвилі того дня підіймалися на 3,5 метра. Триває розслідування інциденту.

Фото: marmarismanset.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-