Дружина Навального має виступити на Мюнхенській безпековій конференції

Дружина Навального має виступити на Мюнхенській безпековій конференції

Укрінформ
Дружина опозиційного російського політика Олексія Навального, про смерть якого у колонії сьогодні повідомила російська ФСВП, Юлія Навальна перебуває у Мюнхені, де має виступити на одній з панелей безпекової конференції на тему "кращої Росії".

Про це сказав голова Мюнхенської безпекової конференції Крістоф Гойсген під час її відкриття, передає кореспондент Укрінформу.

"Один з найвідданіших гостей Мюнхенської конференції з безпеки протягом десятиліть Генрі Кіссінджер помер, смерть його ми оплакуємо сьогодні. Ми також оплакуємо сьогодні Олексія Навального. Він помер буквально кілька хвилин тому. Дуже особлива людина. Наші думки сьогодні з його дружиною і дітьми. А Юлія Навальна, власне, зараз перебуває в Мюнхені. Вона хотіла відвідати цю конференцію і поговорити про кращу Росію", - сказав Гойсген.

У своєму вступному слові він згадав про конфлікти та війни у світі, зокрема напад Росії на українців.

"Скористаймося цією ювілейною конференцією як нагодою обговорити і зробити кроки вперед. Основою мирного майбутнього може бути лише верховенство права та примирення, а не помста. Це те, що дозволило моїй країні відновитися після Другої світової війни. Це те, що дозволило Західній Європі насолоджуватися найдовшим періодом миру… Ми або виживемо завдяки силі верховенства права, або будемо приречені під владою найсильнішого", - сказав голова Мюнхенської безпекової конференції.

Читайте також: Зеленський: Навальний убитий Путіним, як і тисячі інших закатованих

Як повідомлялося, Федеральна служба виконання покарань РФ заявила, що опозиційний російський політик Олексій Навальний помер у колонії №3 у Ямало-Ненецькому автономному окрузі. Згідно з повідомленням відомства, Навальному стало зле після прогулянки, він практично відразу знепритомнів. Лікарі швидкої допомоги, що прибули на виклик, не змогли реанімувати ув'язненого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-