В Ізраїлі родичі заручників ХАМАС зірвали засідання парламенту

В Ізраїлі родичі заручників ХАМАС зірвали засідання парламенту

Укрінформ
Група родичів ізраїльтян, взятих у заручники палестинським угрупованням ХАМАС у Газі, у понеділок увірвалися на засідання фінансового комітету Кнесету в Єрусалимі, вимагаючи від законодавців зробити більше для звільнення їх близьких.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

Протестувальники, яких налічувалось близько 20 осіб, тримали в руках плакати із написами «Ви не сидітимете тут, поки вони вмирають там», а також скандували «Звільніть їх зараз, зараз, зараз!».

Одна жінка підняла фотографії трьох членів родини, які були захоплені бойовиками терористичного угруповання під час початку загострення конфлікту 7 жовтня 2023 року.

Голова фінансової комісії Моше Гафні був змушений перервати засідання.

Окрім цього, родини заручників та небайдужі розбили наметове містечко біля будинку ізраїльського прем’єр-міністра Біньяміна Нетаньягу, а також біля будівлі Кнесету.

Читайте також: Ізраїльські військові виявили тунель, де ХАМАС утримував 20 заручників

Як повідомляв Укрінформ, 7 жовтня ХАМАС вторгся в Ізраїль та почав убивати й викрадати як військових, так і цивільних. Семиденна перерва у бойових діях сприяла звільненню близько сотні заручників, утримуваних ХАМАС, в обмін на звільнення 240 палестинських в'язнів у Ізраїлі. Наразі у полоні ХАМАС перебувають 132 заручники.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-