Трамп здобув лідерство у рейтингу напередодні праймеріз у США

Трамп здобув лідерство у рейтингу напередодні праймеріз у США

Укрінформ
Дональд Трамп випереджає своїх суперників-республіканців за ключовими показниками популярності напередодні початку сезону праймеріз перед виборами президента США.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ABC News.

Згідно з даними національного опитування, Трамп особливо високо оцінюється республіканцями та незалежними республіканцями за трьома показниками: найкращі шанси на перемогу у листопаді, сильний лідер та найбільш кваліфікований кандидат від партії.

Дональд Трамп також випереджає своїх опонентів-республіканців, але з меншим відривом, за двома іншими показниками - емпатією та загальними цінностями. І сім з десяти республіканців позитивно оцінюють діяльність Трампа.

За даними опитування, 72% дорослих, які є прихильниками республіканської партії, були б задоволені висуненням Трампа як кандидата. Інші кандидати набрали менше балів: Ніккі Гейлі - 48%; Вівек Рамасавамі - 44%; Кріс Крісті (який зняв свою кандидатуру) - 23%.

Читайте також: Суд зобов’язав Трампа виплатити The New York Times $400 тисяч

Водночас серед демократів та незалежних, які дотримуються демократичних поглядів, 57%були б задоволені висуненням Байдена від своєї партії, що відображає його слабкі рейтинги загалом та з таких питань, як економіка та імміграція.

Як повідомлялося, Верховний суд штату Колорадо ухвалив рішення про видалення Дональда Трампа зі списку кандидатів на праймеріз від Республіканської партії наступного року через його роль у заколоті 6 січня 2021 року, коли прихильники Трампа захопили Конгрес США.

Фото: BRANDON BELL/GETTY IMAGES

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-