Зимовий шторм у центрі США ускладнив рух транспорту

Зимовий шторм у центрі США ускладнив рух транспорту

Укрінформ
Потужний зимовий шторм «Донован», який обрушився на північну й центральну частину Сполучених Штатів, спричинив ускладнення руху транспорту на основних трасах у святковий період.

Про це повідомляє телеканал The Weather Channel, передає Укрінформ.

«Попередження про хуртовину залишатимуться актуальними до середи, причому пориви вітру коливатимуться до 60 миль за годину (до 96 км/год – ред.)»,- зазначається в повідомленні.

У вівторок попередження про хуртовини отримали мешканці штатів Небраска, Південна Дакота, Канзас, Колорадо та Вайомінг. Кількість опадів там може сягати 150 міліметрів. Крім того, через дощ і морози в окремих районах можливе обледеніння доріг, дерев та ліній електропередачі.

Очікується, що впродовж найближчих днів зона шторму охопить більшу територію Сполучених Штатів. Через негоду в країні вже фіксуються масові перебої у роботі транспорту, також очікуються проблеми на автомагістралях, в роботі аеропортів і залізниці.

Читайте також: У Північному морі з вантажного судна штормом змило десятки контейнерів з товарами

Як повідомлялося, погодні умови в північній та центральній частинах США почали погіршуватися в понеділок з приходом шторму «Донован», який супроводжувався снігом і сильними поривами вітру.

Фото: Nebraska State Patrol

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-