Міхалков, Бабкіна та Шаман у складі ініціативної групи висунули Путіна у президенти

Міхалков, Бабкіна та Шаман у складі ініціативної групи висунули Путіна у президенти

Укрінформ
В Москві ініціативна група виборців підтримала кандидатуру Володимира Путіна як самовисуванця на «виборах президента» Росії, що відбудуться у березні 2024 року.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Радіо Свобода.

До ініціативної групи увійшли співак-пропагандист Шаман (Ярослав Дронов); режисер Микита Міхалков; співачка Надія Бабкіна; перший заступник голови Ради Федерації Андрій Турчак; представник окупаційної «влади» в Донецьку Артем Жога; голова партії «Справедлива Росія – За Правду» Сергій Миронов; співачки Поліна Гагаріна та Лариса Долина; дружина прессекретаря Кремля, фігуристка Тетяна Навка; диригент Валерій Гергієв; актор Володимир Машков; боксер Джефф Монсон, який отримав російський паспорт, та інші.

Читайте також: Путін підтвердив, що балотуватиметься на «виборах» 2024 року

За словами організаторів, на зборах було 700 осіб за кворуму 500. Протокол зборів буде направлений до ЦВК РФ для ухвалення рішення про реєстрацію ініціативної групи – це необхідно для початку збору підписів на підтримку висування Путіна.

Я повідомлялося, ЦВК Росії ухвалила рішення про проведення «виборів президента» протягом трьох днів – з 15 по 17 березня наступного року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-