Заступник Сі Цзіньпіна заявив в ООН, що Китай і США мають врегулювати розбіжності і співпрацювати

Заступник Сі Цзіньпіна заявив в ООН, що Китай і США мають врегулювати розбіжності і співпрацювати

Укрінформ
Заступник голови КНР Хань Чжен заявив, що Китай і Сполучені Штати повинні посилити комунікацію між урядами, врегулювати розбіжності та взаємодіяти на основі принципів взаємної поваги і мирного співіснування.

Як передає Укрінформ, про це він сказав на зустрічі з керівниками американських аналітичних центрів та громадських організацій на полях Генасамблеї ООН у Нью-Йорку, повідомляє Xinhua.

Хань також закликав американських учасників зустрічі відігравати активну роль у просуванні китайсько-американських відносин та співпраці в економіці, торгівлі.

«Зараз китайська економіка відновлюється і переходить від швидкого зростання до якісного розвитку. Китай приділяє велику увагу економічному зростанню і ще більше уваги підвищенню його якості та ефективності», - сказав Хань.

Читайте також: Штати не шукають конфлікту з Китаєм, а прагнуть зниження ризиків - Байден в ООН

Він запевнив, що Китай продовжить політику відкритості, шукатиме взаємовигідної співпраці з іншими країнами та пропонуватиме вигідні умови для іноземних інвесторів.

Заступник голови КНР не має реальних важелів впливу на владу і не бере публічної участі в управлінні країною. Хоча ця посада є швидше церемоніальною, сам Хань користується повагою у вищому керівництві Китаю і вважається людиною, наближеною до Сі Цзіньпіна.

Читайте також: Сі Цзіньпін: Китай і Сполучені Штати повинні досягти мирного співіснування

Як повідомляв Укрінформ, лідер Китаю Сі Цзіньпін заявив, що Китай і Сполучені Штати несуть особливу відповідальність за мир і стабільність у світі, тому дві країни мають і повинні досягти мирного співіснування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-