Кремль підтвердив офіційний візит Кім Чен Ина в Росію

Кремль підтвердив офіційний візит Кім Чен Ина в Росію

Укрінформ
У Кремлі підтвердили інформацію, що невдовзі лідер КНДР Кім Чен Ин відвідає Росію з офіційним візитом.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Телеграм-канал Кремля.

«На запрошення президента РФ Володимира Путіна голова Державних справ КНДР Кім Чен Ин найближчими днями відвідає Росію з офіційним візитом», – йдеться у повідомленні.

Сьогодні раніше агентство Yonhap повідомило, що в уряді Південної Кореї вважають, що спецпотяг, яким пересувається Кім, імовірно, попрямував до Владивостока. Своєю чергою, на залізничному вокзалі далекосхідного російського міста Владивосток у понеділок істотно посилили заходи безпеки.

Читайте також: Оборонна співпраця Росії та КНДР свідчить про ефективність санкцій - Салліван

Минулого тижня низка західних та російських медіа із посиланням на власні джерела повідомили, що Кім цього місяця планує поїхати до Владивостока, швидше за все бронепоїздом, для зустрічі з Путіним, аби обговорити потенційні постачання КНДР своїх артилерійських снарядів та іншої зброї Росії для її війни в Україні.

Цими днями у Владивостоці проходить міжнародний Східний економічний форум, який має відвідати Путін, тож імовірність його переговорів із Кімом на полях цього форуму вважається досить високою.

Читайте також: У Владивостоці посилили охорону вокзалу, куди може приїхати Кім Чен Ин - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, південнокорейська телекомпанія YTN із посиланням на неназване високопоставлене джерело в уряді заявила, що лідер Північної Кореї Кім Чен Ин, ймовірно, вирушив із візитом до Росії, де планує зустрітися з президентом країни Володимиром Путіним.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-