Три найбільші авіакомпанії США подвоять кількість рейсів до Китаю

Три найбільші авіакомпанії США подвоять кількість рейсів до Китаю

Укрінформ
Три найбільші авіакомпанії США планують подвоїти кількість рейсів до Китаю восени та взимку, скориставшись домовленостями між країнами про пом’якшення обмежень на подорожі, що були запроваджені під час пандемії COVID-19.

Про це з посиланням на представників авіакомпаній повідомляє CGTN, передає Укрінформ. 

Техаська American Airlines Group із січня запропонує щоденні рейси між міжнародним аеропортом Даллас і міжнародним аеропортом Шанхаю. Продаж квитків на нові рейси компанія планує розпочати цими вихідними.

Delta Air Lines, що базується в Атланті, почне виконувати щоденні рейси з Сіетла також до Шанхая із 29 жовтня, і ще тричі на тиждень літатиме до Шанхая з Детройта. Навесні наступного року, орієнтовно у березні, ця компанія має намір також додати рейси Лос-Анджелес – Шанхай чотири рази на тиждень.

United Airlines Holdings нещодавно оголосила про плани від листопада відновити щоденні рейси між Сан-Франциско та Пекіном і збільшити кількість щоденних рейсів між Сан-Франциско та Шанхаєм, починаючи з 1 жовтня.

Нині ці три американські перевізники рівномірно розподіляють 12 рейсів на тиждень між двома країнами. Міністерство транспорту США минулого тижня повідомило, що з 1 вересня їх кількість зросте до 18 на тиждень, а 29 жовтня – до 24.

Читайте також: У найбільшому аеропорту Німеччини скасували десятки рейсів через негоду

Три китайські авіаперевізники, Air China, China Eastern і China Southern, сьогодні розділяють таку ж кількість щотижневих рейсів до Сполучених Штатів.

Видання зауважує, що минулого тижня Китай і Сполучені Штати офіційно домовилися про розширення авіарейсів. Посольство Китаю у Вашингтоні тоді висловило сподівання, що відновлення більшої кількості рейсів піде на користь громадянам обох країн і торгівлі між ними.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство культури та туризму Китаю минулого тижня оголосило про відновлення з 10 серпня дозволу на групові туристичні поїздки громадян до майже 80 країн світу, включаючи країни ЄС, Японію, Велику Британію і Сполучені Штати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-