У США через повінь загинули четверо людей, ще троє зникли безвісти

У США через повінь загинули четверо людей, ще троє зникли безвісти

Укрінформ
У США повінь затопила дорогу на південному сході штату Пенсільванія, знісши декілька автомобілів і забравши щонайменше чотири життя.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Радіо Свобода.

Зазначається, що ще троє людей, у тому числі 9-місячний хлопчик і 2-річна дівчинка, вважаються зниклими безвісти.

Читайте також: В Індії кількість загиблих через масштабні повені збільшилася до 15

Офіційні особи округу Бакс повідомили, що проливні дощі пройшли близько 17:30. В інших частинах східного узбережжя, зокрема у Вермонті, йшов сильний дощ. Тамтешні органи влади заявили, що зсуви можуть стати проблемою в неділю.оскільки штат стикається з великою кількістю опадів після кількох днів повені.

«Ми з командою продовжуємо стежити за ситуацією, оскільки у Вермонті тривають опади. Сьогодні по всьому штату оголошено попередження про раптові повені. Залишайтеся пильними та будьте готові», – сказав губернатор Філ Скотт.

За даними служби відстеження FlightAware, сильні шторми в неділю призвели до скасування сотень рейсів в аеропортах в районі Нью-Йорка.

Читайте також: У штаті Нью-Йорк вирують шторми, через повені загинула жінка

Національна метеорологічна служба опублікувала попередження про раптові повені та торнадо для деяких районів Коннектикуту, західного Массачусетсу, Вермонту та Нью-Гемпширу. Попередження про торнадо було оголошено на території вздовж кордону штату Массачусетс і Нью-Гемпшир.

Як повідомляв Укрінформ, на північному сході США зливи спричинили раптові повені, які розмили дороги. Внаслідок негоди було організовано 50 рятувальних операцій на швидкісних катерах, щонайменше одна людина загинула.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-