Син Байдена визнав себе винним у трьох правопорушеннях - уклав угоду з прокурорами

Син Байдена визнав себе винним у трьох правопорушеннях - уклав угоду з прокурорами

Укрінформ
Син президента США Гантер Байден уклав угоду з федеральними прокурорами щодо звинувачень по двох епізодах несплати федерального податку на прибуток, а також у зв’язку з незаконним зберіганням зброї, визнавши себе винним.

Про це повідомляє в вівторок CNN, передає Укрінформ.

«Гантер Байден визнає себе винним у двох порушеннях, пов’язаних із податками», - зазначається в судових документах, на які посилається телеканал.

За інформацією Міністерства юстиції, він уклав угоду з федеральними прокурорами. Адвокат Гантера Байдена, зі свого боку заявив, що угода, про яку повідомив Мін’юст, стане «рішенням» у тривалому кримінальному розслідуванні щодо сина президента.

Очікується, що в рамках угоди Міністерство юстиції рекомендуватиме вирок умовного ув’язнення за два правопорушення, пов’язані з податками. Звинувачення щодо незаконного зберігання зброї буде «відтерміновано». Це означає, що воно буде знято, якщо Гантер дотримуватиметься певних умов упродовж встановленого часу.

Читайте також: Американка, яка звинувачувала Байдена у домаганнях, втекла до Москви

Незалежно від угоди про визнання провини, останнє слово щодо вироку залишається за рішенням судді.

Тим часом, Білий дім у вівторок поширив заяву: «Президент і перша леді люблять свого сина і підтримують його».

Як повідомлялося, Гантера Байдена звинувачують у несплаті федерального податку на прибуток у встановлений термін у 2017 і 2018 роках. Розмір податку становив $1,2 мільйона, який він пізніше виплатив. Ще одне звинувачення пов’язане з тим, Гантер у 2018 році зберігав пістолет, коли вживав наркотики. Це заборонено законодавством США.

Фото: WireImage

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-