З аеропорту Торонто викрали контейнер із коштовностями на $15 мільйонів

З аеропорту Торонто викрали контейнер із коштовностями на $15 мільйонів

Укрінформ
Злодії вкрали з території міжнародного аеропорту Торонто - найбільшого летовища у Канаді - контейнер із коштовностями вартістю C$20 мільйонів (понад $15 мільйонів).

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це пише CBC News.

“Поліція розслідує викрадення з аеропорту Торонто “коштовного контейнера”, в якому транспортувалося золото й інші цінні речі приблизно на C$20 мільйонів”, - йдеться у матеріалі.

За даними поліції, контейнер прибув у Торонто літаком уранці в понеділок і, відповідно до стандартних процедур, був переміщений на склад, звідки його “незаконним чином вилучили”.

Читайте також: На Філіппінах знайшли у чайних пакетиках метамфетаміну на $74 мільйони

Правоохоронці відмовилися розкривати назву авіакомпанії або пункт вильоту літака, посилаючись на таємницю слідств. Хоча про злочин було повідомлено негайно після виявлення зникнення контейнера, жодних арештів поки проведено не було.

У адміністрації аеропорту Торонто розповіли, що крадії проникли до частини складу, доступної громадськості, і яка перебувала поза межами території летовища, що охороняється.

На роботу аеропорту інцидент не вплинув, правоохоронці не вбачають жодних небезпек для подорожувальників.

Читайте також: В Італії затримали пів сотні мафіозі

Як повідомляв Укрінформ, північнокорейські хакери під час кібератак на платформи для торгівлі криптовалютою вкрали близько $400 мільйонів.

Фото: Yan Theoret/CBC/Radio-Canada

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-