кремль може готувати провокації «під чужим прапором» всередині рф — польська розвідка

кремль може готувати провокації «під чужим прапором» всередині рф — польська розвідка

Укрінформ
Польська розвідка припускає, що російські спецслужби можуть готувати провокації під чужим прапором всередині самої росії.

Про це повідомив уповноважений з безпеки інформаційного простору Польщі Станіслав Жарин у Twitter, передає Укрінформ.

Він зазначив, що російська пропаганда продовжує інформаційну війну, основний вектор якої спрямований проти союзників України, щоб «надати правдоподібність брехливим тезам та злочинним діям Кремля».

«Цього разу пропагандистські викриття були «розкрито» Службою зовнішньої розвідки росії, яка з посиланням на вірогідні відомості» повідомляє про причетність «військових сил США до вербування бойовиків ІДІЛ та «Аль-Каїди» для вчинення терактів за їхньої участі в росії та СНД», — пише він.

Читайте також: Новим лідером Аль-Каїди став колишній єгипетський спецпризначенець

Жарин зазначає, що такі публічні звинувачення на адресу США можуть бути частиною підготовки російськими спецслужбами терактів на території рф.

"Звинувачення Вашингтона в планах проведення терактів на території росії та СНД може бути формою підготовки інформаційно-пропагандистської бази для можливих диверсійних операцій, які проводять російські спецслужби в росії", - пише він.

Читайте також: Розвідка Британії вважає малоймовірним, що росія розширить участь авіації у війні

Як повідомляв Укрінформ, британська розвідка раніше заявляла, що політичні лідери рф усвідомлюють, що військово-промислове виробництво в рф не відповідає потребам російської армії щодо забезпечення ресурсів для ведення війни проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-