Байден залишив Балі після саміту G20

Байден залишив Балі після саміту G20

Укрінформ
Президент США Джо Байден залишив Балі на літаку Air Force One після участі в саміті G20 і першої зустрічі з китайським лідером Сі Цзіньпіном на індонезійському острові.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на CNN.

Перед своїм від’їздом Байден провів екстрену зустріч з лідерами G7 і союзниками по НАТО на полях саміту. Це сталося після того, як Польща заявила, що на території Люблінського воєводства поблизу з кордоном України у вівторок впала ракета російського виробництва, внаслідок чого загинули двоє поляків.

Раніше Байден заявив, що за попередньою інформацією малоймовірно, що ракета була випущена з території росії.

Читайте також: Байден: Ракета, яка вибухнула у Польщі, могла бути запущена не з території росії

Як повідомляв Укрінформ, у польському селі Пшеводув Грубешівського повіту Люблінського воєводства, неподалік від українського кордону, внаслідок вибуху у вівторок загинули двоє людей. Інцидент стався біля зерносушарки близько 15:40 за місцевим часом.

Західні ЗМІ із посиланням на джерела у розвідувальних органах повідомили, що інцидент міг статися внаслідок того, що дві російські ракети перетнули простір Польщі поблизу кордону з Україною.

Читайте також: Білий дім оприлюднив деталі розмови Байдена і Дуди

Речник польського уряду Пьотр Мюллер звернувся до польських ЗМІ з проханням не поширювати неперевірену інформацію та дочекатися офіційних повідомлень.

15 листопада росія здійснила масовану ракетну атаку проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-