Пожежі у Франції: компанії відпускають своїх працівників на допомогу для боротьби з вогнем

Пожежі у Франції: компанії відпускають своїх працівників на допомогу для боротьби з вогнем

Укрінформ
Французькі компанії відгукнулися на заклик міністра внутрішніх справ Франції Жеральда Дарманена відпустити працюючих у них вогнеборців-волонтерів на допомогу для боротьби з пожежами, які охопили багато регіонів країни.

Про це повідомляє Europe1, передає Укрінформ.

Зазначається, що компанії адаптуються до звільнення своїх резервістів. Зокрема, Carrefour, Orange, Axa, Auchan, EDF (Електроенергетична компанія Франції), GRDF (Газорозподільна мережа Франції) вжили заходів для полегшення звільнення своїх вогнеборців-добровольців, відгукнувшись на заклик міністра, щоб підсилити боротьбу з надзвичайними пожежами.

Повідомляється, що компанії надають своїм співробітникам вихідні зі збереженням заробітної плати, щоб вони могли підкріпити основні сили надзвичайників.

Читайте також: Шість країн допоможуть Франції боротися з пожежами

Як повідомляв Укрінформ, у Франції знову вирують лісові пожежі - вже вкотре цього літа, серед кількох з них особливо тяжка — у департаменті Жиронда, який дуже постраждав внаслідок попередніх пожеж у липні.

10 серпня міністр внутрішніх справ Жеральд Дарманен закликав роботодавців дозволити вогнеборцям-волонтерам відбути до їхніх казарм, щоб долучитися до боротьби з вогнем.

11 серпня президент Франції Еммануель Макрон повідомив, що Німеччина, Греція, Польща, Румунія, Австрія та Італія нададуть підтримку Франції у боротьбі з пожежами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-