Канада ввела санкції проти дев'яти російських олігархів та дев'яти білорусів

Канада ввела санкції проти дев'яти російських олігархів та дев'яти білорусів

Укрінформ
Уряд Канади запровадив санкції ще проти дев'яти росіян та дев'яти білорусів через повномасштабне вторгнення рф в Україну. 

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на сайт канадського уряду.

Як зазначається, санкції ввели проти російських олігархів Володимира Потаніна, Віктора Вексельберга, Кирила Шамалова, Дмитра та Галини Пумпянських, Вадима Мошковича, Леоніда Міхельсона та Олександра Винокурова.

Крім того, під санкції потрапив заступник начальника генштабу збройних сил росії Ігор Костюков.

Читайте також: Нові санкції ЄС та США можуть накласти на доньок путіна – ЗМІ

Також Канада включила у свої списки санкцій ще дев'ять громадян білорусі. До списку потрапили заступники міністра оборони білорусі генерал-майор Андрій Жук, Андрій Бурдико (начальник тилу Збройних сил Білорусі) та Сергій Симоненко (начальник з озброєння).

До переліку також включені бізнесмени Олександр Шакутін, Володимир Пефтієв, Анатолій Тернавський, Павло Топузідіс, Євген Баскін та Валентин Байко.

Читайте також: Президент: Санкції проти рф мають бути співмірні з тяжкістю воєнних злочинів

Як повідомляв Укрінформ, Європейський Союз, США, інші країни світу застосували потужні санкції проти росії як країни-агресора.

Канада вже наклала санкції на понад тисячу фізичних і юридичних осіб, відповідальних за порушення суверенітету та територіальної цілісності України. Усе майно та кошти підсанкційних осіб на території Канади заморожується, а їм самим закривається в'їзд на територію країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-