Мінцифри оприлюднило список запроваджених за добу санкцій проти росії

Мінцифри оприлюднило список запроваджених за добу санкцій проти росії

Укрінформ
Міністерство цифрової трансформації України оприлюднило перелік санкцій, запроваджених світом проти російської федерації за останню добу.

Як передає Укрінформ, про це Мінцифри повідомляє в Телеграмі.

Так, зазначається, що услід за IKEA, свої магазини для росіян закриває і меблева компанія Jysk. Електронна система миттєвих інтернет-розрахунків Webmoney заборонила усі операції з рублями. Європейська платформа обміну криптовалюти BTC-Alpha призупинила роботу з рублями та заблокувала акаунти росіян. Корпорація з надання фінансових послуг American Express призупиняє торгові операції у РФ та Білорусі. Один із найбільших холдингів Фінляндії у сфері роздрібної торгівлі, автосервісу, готельних, банківських та ресторанних послуг S Group припиняє діяльність у РФ. Провідна британська букмекерська компанія Bet365 пішла з російського ринку. Канадська нафтосервісна компанія Calfrac Well Services зупиняє всі інвестиції до російського ринку. Фінський виробник хлібобулочних та кондитерських виробів Fazer закриває виробництво у РФ.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-