Qazaq Air скасовує авіарейси з Казахстану до росії

Qazaq Air скасовує авіарейси з Казахстану до росії

Укрінформ
Казахстанська авіакомпанія Qazaq Air скасовує рейси до росії. Напередодні про призупинення російських рейсів оголосила Air Astana.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба авіаперевізника.

«Авіакомпанія Qazaq Air отримала повідомлення від страхової організації про ненадання страхового покриття на території росії та в її повітряному просторі. З огляду на цю ситуацію авіакомпанія не в змозі виконувати авіаперельоти в росію до вирішення питання про страхове покриття над територією росії», - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з цим вже скасовано рейс 12 березня до Новосибірська. Пасажирам обіцяно повернення вартості квитків. Qazaq Air «триматиме в курсі всіх пасажирів про можливу подальшу зміну розкладу в наступні дні».

Напередодні про призупинення польотів до росії повідомила інша казахстанська авіакомпанія - Air Astana. Причиною призупинення рейсів також стало припинення страхового покриття комерційних польотів в/з росії, а також над російською територією.

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Після початку війни з Україною росія була піддана масштабним та всебічним санкціям з боку світової спільноти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-