У Путіна відібрали почесний чорний пояс із тхеквондо

У Путіна відібрали почесний чорний пояс із тхеквондо

Укрінформ
Міжнародна федерація тхеквондо World Taekwondo оголосила про позбавлення президента РФ Володимира Путіна почесного чорного поясу 9-го дана, наданого йому в листопаді 2013 року.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Newsweek.

World Taekwondo рішуче засудила жорстокі напади на невинних людей в Україні, які суперечать її цінностям - повазі та терпимості. «Думки Міжнародної організації тхеквондо - з народом України, і ми сподіваємося на негайне припинення цієї війни», - ідеться в заяві організації.

Висловлюючи солідарність з Міжнародним олімпійським комітетом, вона також заявила, що на всесвітніх заходах організації не будуть виконуватися російський та білоруський гімни і не вивішуватимуться їхні національні прапори.

Нагадаємо, у неділю Міжнародна федерація дзюдо призупинила статус Путіна як свого почесного президента і посла.

На сьогодні вже багато організацій різних видів спорту дистанціювалися від Путіна та Росії в цілому.

У неділю президент Європейського союзу дзюдо росіянин Сергій Соловейчик подав у відставку у зв'язку з «душевним болем від того, що ми бачимо, як гинуть люди в братніх країнах».

24 лютого Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська щодня обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, ракети потрапляють у житлові будинки, гинуть мирні жителі.

Суддя Міжнародного кримінального суду в Гаазі Карім Хан заявив, що розпочне розслідування воєнних злочинів Росії в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-