У Канаді нарахували вже понад 75 тисяч хворих на COVID-19

У Канаді нарахували вже понад 75 тисяч хворих на COVID-19

Укрінформ
Кількість активних випадків COVID-19 у Канаді перевищила 75 тисяч й продовжує зростати.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це свідчать офіційні статистичні дані, оприлюднені урядом Канади.

Так, станом на вечір четверга на території Канади було виявлено 75 305 осіб, інфікованих COVID-19. Загалом же від початку глобальної пандемії у березні кількість підтверджених випадків інфікування COVID-19 у Канаді перевищила 528 тис., однак 438 тис. з них вже повністю видужали. За той же час недуга забрала 14 597 життів, тобто смертність становить близько 2,8%.

Читайте також: Канада отримала першу партію вакцини від COVID-19 виробництва Moderna

У країні було проведено 13 343 345 тестів на COVID-19, відповідно понад 95% людей отримали негативний результат.

Більш ніж половина від усіх хворих на COVID-19 (38 805 людей) проживає у двох провінціях: Квебек та Онтаріо. COVID-19 також забрав більше життів монреальців, ніж мешканців будь-якого іншого міста Канади. У найбільшому місті Квебека від недуги померло 3788 осіб, тобто більше чверті летальних випадків Канади.

Читайте також: Канада продовжила заборону на прийняття авіарейсів з Британії

Зазначимо, що упродовж останніх тижнів швидкість поширення хвороби у Канаді продовжує зростати й у деяких регіонах влада була вимушена відновити частину скасованих раніше карантинних обмежень. У Квебеку та Онтаріо від сьогодні набирає чинності повторний локдаун.

Додамо, що в сусідніх із Канадою США, які залишаються епіцентром світової пандемії COVID-19, вже виявили понад 19 мільйонів хворих й зареєстрували понад 338 тис. смертей від нового коронавірусу. Аби вберегти себе від завезення хвороби з-за кордону, Канада ще в березні закрила свої кордони для більшості подорожувальників. Нещодавно заборону на перетин іноземцями кордону було продовжено до кінця січня наступного року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-