Кремль відмовляється коментувати розслідування про ГРУшника

Кремль відмовляється коментувати розслідування про ГРУшника "Петрова"

Укрінформ
Кремль не реагуватиме на результати розслідування The Insider та експертів Bellingcat, згідно з якими підозрюваний в отруєнні Скрипалів Олександр Петров насправді – військовий лікар з ГРУ Олександр Мішкін.

Про це заявив речник президента РФ Дмитро Пєсков, повідомляє РБК.

"Я вже минулого тижня вам повідомив, що ми не продовжуватимемо дискусії по каналах ЗМІ і різних громадських дослідницьких організацій. Дотримуватимемося цієї позиції", - сказав Пєсков.

Як повідомлялося, 8 жовтня Bellingcat і The Insider повідомили справжнє ім'я і прізвище Олександра Петрова, якого обвинувачують у причетності до отруєння Сергія і Юлії Скрипаль у Британії. Це лікар ГРУ Олександр Євгенійович Мішкін. Жителі села Лойга в Архангельській області РФ заявили, що упізнали в Олександрі Петрові свого односельця Олександра Мішкіна.

Читайте також: Bellingcat ідентифікував другого підозрюваного в отруєнні Скрипалів

Раніше, 26 вересня, Bellingcat і The Insider назвали справжнє ім'я другого підозрюваного Руслана Боширова - його звуть Анатолій Чепіга. Як і Мішкін (Петров), Чепіга працює в ГРУ, має звання "герой Росії". Згідно з даними Bellingcat, Мішкін у 2014 році також отримав звання "героя Росії".

1 жовтня Пєсков відмовився коментувати розслідування про особу Боширова.

Фото: кадр RT

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-