На дні Чорного моря знайшли схожий на фюзеляж літака об'єкт - ЗМІ

На дні Чорного моря знайшли схожий на фюзеляж літака об'єкт - ЗМІ

Укрінформ
Навігаційні прилади одного із суден, що беруть участь в операції з пошуку літака, який впав у Чорне море, Ту-154, виявили на дні об'єкт, що нагадує контурами фюзеляж лайнера.

Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на джерело в екстрених службах.

"Сонар один з кораблів зафіксував приблизно за 1,5 км на дні якусь конструкцію, схожу за контурами на фюзеляж літака. Об'єкт глибоко занурився в мул", - сказав співрозмовник агентства.

На даний час споряджається група водолазів для дослідження знахідки.

У свою чергу ТАСС також з посиланням на джерела повідомляє, що пошукова група МНС виявила за милю від берега уламки, можливо, літака Ту-154 Міністерства оборони.

"Група водолазів МНС виявила уламки на дні Чорного моря за милю від берега на смузі 400 метрів на глибині 25 метрів", - сказало джерело. За його словами, частина фрагментів вже піднята на поверхню.

Нагадаємо, літак Міноборони Ту-154 зник з радарів вранці в неділю через кілька хвилин після вильоту з Сочі. На борту, за останніми даними, знаходилися 92 людини, включаючи військовослужбовців, журналістів, ансамбль пісні й танцю імені Александрова і главу фонду "Справедлива допомога" Єлизавету Глінку. Вони прямували до Сирії.

Лайнер впав в акваторії Чорного моря поблизу сочинського узбережжя. Порушено кримінальну справу.

Фото: ТАСС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-