Агентство відновлення цьогоріч уклало нові угоди на відбудову 25 об’єктів

Агентство відновлення цьогоріч уклало нові угоди на відбудову 25 об’єктів

Укрінформ
Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури із початку 2024 року уклало нові угоди на відбудову на 344,2 млн грн у Київській та Херсонській областях.

Про це повідомила пресслужба Агентства у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Нові угоди стосуються 25 об’єктів відновлення. Це житлові багатоквартирні і приватні будинки, адміністративні будівлі та інфраструктурні об’єкти, пошкоджені чи зруйновані внаслідок російської агресії. Цього разу йдеться про відновлення у Київській та Херсонській областях», - йдеться в повідомленні.

Загальна сума 12 угод становить майже 344,2 млн грн. Прозорі закупівлі допомогли зменшити початкову вартість на 87 млн грн.

Читайте також: На Київщині відновили вже 198 закладів освіти

Серед укладених угод на початок року у Київській області - чотири багатоквартирних будинки у Бородянці (на вул. Центральна, 304 та 336, Михайлівська,1, Паркова,1) та адміністративні будівлі архіву Бородянської селищної ради та Бородянської районної філії Київського обласного центру зайнятості.

У Херсонській області укладено 6 договорів на відбудову у селі Посад-Покровське. За новими угодами планується капітальний ремонт 10 приватних будинків та будівництво 5 нових на вулицях Бобровського, 33, 39, 79, Садовій, 24, Дєдуха,72. Також укладено угоди на капітальний ремонт вулично-дорожньої мережі на чотирьох вулицях села.

Відбудова проводиться за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії РФ.

Читайте також: На Херсонщині відновили підірваний загарбниками міст через Інгулець

Як повідомлялося, міжвідомча робоча група рекомендувала виділити з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії РФ 9,45 млрд грн на проєкти, розпочаті у 2023 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-