Мінвідновлення спільно з USAID залучатимуть міжнародний бізнес до відбудови громад

Мінвідновлення спільно з USAID залучатимуть міжнародний бізнес до відбудови громад

Укрінформ
Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури співпрацюватиме з USAID для залучення міжнародної бізнес-спільноти до відбудови громад та підтримки постраждалого бізнесу.

Про це повідомила пресслужба Мінвідновлення, передає Укрінформ.

«Проєкт USAID SOERA підтримав ініціативу міністерства Business Advisory Group (BAG), яка покликана спростити взаємодію з міжнародним та українським бізнесом для відбудови України. У фокусі – підтримка підприємств у найбільш уражених війною громадах», - йдеться в повідомленні.

За словами заступниці міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександри Азархіної, проєкт покликаний виявити та подолати ключові виклики для бізнесу на місцевому та регіональному рівні.

Ініціатива Business Advisory Group має забезпечити прямий доступ міжнародного та українського бізнесу до відбудови країни. В ній уже виявили активне бажання взяти участь близько 300 учасників з 23 країн світу.

Читайте також: USAID АГРО надасть українським підприємствам до 270 мільйонів на розвиток елеваторних потужностей

Як повідомлялось, платформа Business Advisory Group створена за ініціативи Міністерства розвитку громад територій та інфраструктури й об'єднує представників різних видів бізнесу, зацікавлених у системній роботі в Україні. Більшість учасників зустрічі також є членами ініціативи Ukraine Business Compact, у межах якої близько 600 компаній підписали Меморандум, заявивши про намір сприяти відновленню України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-