Влада Київщини розриває договори з підрядниками, які суттєво порушили графік відбудови

Влада Київщини розриває договори з підрядниками, які суттєво порушили графік відбудови

Укрінформ
Голова Київської обласної державної адміністрації Руслан Кравченко заявляє, що обласна влада розриває договори з підрядниками, які не виправлятимуть оперативно основні недоліки на об'єктах відбудови.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив у Фейсбуці.

За словами Кравченка, наприкінці минулого року він попереджав про це "всіх, хто задіяний у процесі відновлення. Час на виправлення був. Хто мав бажання продовжити працювати – виправилися. З деякими – договори вже розриваємо. Причина – недотримання підрядними організаціями погодженого графіка виконання робіт".

Наприклад, повідомив голова обладміністрації, один із підрядників зірвав графік будівництва 5 приватних будинків у Вишгородському районі, інший – укриття в селі Дмитрівка.

"До всього процесу відновлення вимоги чіткі – повна прозорість та підзвітність. Від всіх підрядників вимагаємо якісного та вчасного виконання робіт", - наголосив він.

Як підкреслив Кравченко, "роботи з відбудови тривають. Наше завдання – якомога швидше відновити все зруйноване російськими окупантами та повернути людей додому".

Він повідомив, що на Київщині вже відновлено повністю та частково із забезпеченням життєдіяльності понад 16,5 тис. об’єктів. Загалом внаслідок бойових дій пошкоджено понад 28 тис. об’єктів.

Читайте також: Спецкомісія перевірила відбудову 31 об'єкта на Київщині

Як повідомляв Укрінформ, на Київщині ввели в експлуатацію ще два мости на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення, пошкоджені внаслідок російської агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-