Спецпредставниця США з відновлення: Ми зосередженні на тому, як Україні бути більш самодостатньою

Спецпредставниця США з відновлення: Ми зосередженні на тому, як Україні бути більш самодостатньою

Укрінформ
У переговорах із українським урядом спеціальна представниця США з питань економічного відновлення України Пенні Пріцкер зосереджена на тому, як нашій країні бути більш самодостатньою.

Про це Пріцкер сказала під час спілкування зі ЗМІ в Києві, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу.

“Ми постійно наголошуємо з українським урядом на тому, що їм потрібно діяти, щоб збільшувати прибутки держави, тому що зрештою світ не зможе надати достатньо бюджетної підтримки Україні. Тому ми вітаємо те, що прибутки держави зросли на 10%, але ми також зосереджуємося на тому, як Україна може бути більш самодостатньою”, – сказала вона.

Пріцкер відзначила, що веде переговори з українською стороною про те, як нашій країні збільшити експорт, приділяє велику увагу Чорноморському коридору для збільшення прибутків з податків для уряду.

Читайте також: Шмигаль і Пріцкер обговорили зміцнення української економіки

“По-друге, ми говоримо про реформи, як-от реформування митниці, ринкові реформи чи інші зміни стосовно податків, аби уряд держави мав більші прибутки та був більш самодостатнім. Це також критичні функції, щоб уряд також просувався до членства в ЄС”, – пояснила спецпредставниця США.

Як повідомлялося, 12 січня Пенні Пріцкер удруге прибула до Києва в якості спецпредставниці США з питань економічного відновлення України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-