Україна сподівається, що індійський бізнес долучиться до відбудови

Україна сподівається, що індійський бізнес долучиться до відбудови

Укрінформ
Україна зацікавлена у залученні індійських інвесторів до процесу відбудови.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Мінекономіки за підсумками українського тематичного семінару «Україна-Індія: Інвестиційні можливості для кращого майбутнього».

Україна вперше стала країною-партнером одного з найвпливовіших глобальних інвестиційних форумів, який регулярно відбувається в Індії, починаючи з 2003 року – Vibrant Gujarat Global Summit.

«Ми починаємо відбудовувати Україну зараз, не чекаючи закінчення війни, й запрошуємо Індію, як нашого надійного партнера та голос Глобального Півдня, долучитися до цієї відбудови. Ми зацікавлені у створенні спільних підприємств на території України, адже це, в першу чергу, можливість створити нові робочі місця, отримувати додаткові надходження до бюджету і як наслідок – стійкішу економіку й можливість підтримувати нашу обороноздатність», - зазначила перший віцепрем'єр-міністр України – міністр економіки України Юлія Свириденко.

Читайте також: Представник ЄС: Відбудова України та її європейське майбутнє відкривають можливості для інвесторів

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський запросив прем’єра Індії приєднатися до реалізації Формули миру.

Фото: Мінекономіки

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-