На Київщині повністю та частково відновили понад 16,5 тисячі об'єктів

На Київщині повністю та частково відновили понад 16,5 тисячі об'єктів

Укрінформ
На Київщині повністю та частково вже відновили понад 16,5 тис. об'єктів. Серед них - 198 садків та шкіл, 109 об'єктів закладів охорони здоров’я, багатоквартирні та приватні будинки.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомив начальник КОВА Руслан Кравченко.

«На Київщині вже відновили повністю та частково понад 16,5 тис. об'єктів. Загалом було зруйновано та пошкоджено внаслідок бойових дій понад 28 тис. об'єктів», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що основна частина відновленого – багатоквартирні та приватні будинки. Це понад 15 тис. об'єктів. Відбудова та повернення людей залишаються пріоритетом для КОВА.

За інформацією пресслужби, на Київщині вже відновили: 198 садків та шкіл, 109 об'єктів закладів охорони здоров’я, 76 адмінбудівель та ЦНАПів.

Для відновлювальних робіт залучались всі можливі фінансові ресурси, значну допомогу надавали міжнародні партнери та фонди.

У КОВА також запевнили, що для прозорості та підзвітності всіх процесів започаткували такі нововведення: створили спостережну раду з питань відбудови; створили робочу групу «Прозорість та підзвітність» за участю представників правоохоронних органів та антикорупційних інституцій; запровадили виїзні перевірки на об'єкти, що відбудовуємо; запустили інтерактивну мапу з відбудови.

Читайте також: За рік в Україні відновили 457 зруйнованих росіянами медзакладів

Активну відбудову буде продовжимо і в наступному 2024 році, запевнили в КОВА.

Як повідомляв Укрінформ, днями Київщина передала пів тисячі FPV-дронів 72 бригаді Чорних запорожців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-