єВідновлення: на Київщині погодили майже 800 мільйонів компенсації на ремонт житла

єВідновлення: на Київщині погодили майже 800 мільйонів компенсації на ремонт житла

Укрінформ
У Київській області в рамках проєкту єВідновлення вже погоджено майже 800 млн грн компенсації на ремонт пошкодженого житла.

Як передає Укрінформ, про це поінформував під час брифінгу очільник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, повідомляє пресслужба КОВА у Фейсбуці.

«Прийнято позитивне рішення майже за 7,4 тис. заявками. Загалом подано майже 11,8 тис. заявок. Комісії продовжують їх обробляти», - зазначив Кравченко.

За його словами, також діє компенсація за знищене житло – безготівкові сертифікати. Із липня в Київській області вже подано понад 2 тис. заявок у 24 громадах, із них 419 – схвалені. Загальна сума компенсацій становить понад 1,4 млрд грн.

Як зауважив Кравченко, єВідновлення – це одна з програм, реалізація якої дозволяє пришвидшити відбудову Київщини. Загалом із 28 тисяч об'єктів, пошкоджених внаслідок російської агресії, вже відновлено понад 15 тисяч.

Читайте також: На Київщині відновлюють ліцей коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії

«Не зупиняємо й антикорупційні заходи в області. Люди мають бачити, що до корупції на Київщині – нульова толерантність. Приділяємо особливу увагу всім тендерним процедурам та закупівлям. Це стосується не тільки процесу відбудови, а й усіх інших сфер діяльності», - наголосив очільник ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, уряд розширює можливості для подання заявок на участь у програмі єВідновлення, їх вже можна подати через ЦНАП та нотаріусів.

Фото ілюстративне: Мінвідновлення

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-