На Київщині відновлюють ліцей коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії

На Київщині відновлюють ліцей коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії

Фото
Укрінформ
У Бучанському районі Київської області за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії відновлюють Бузівський академічний ліцей, будівля якого була пошкоджена на 80% під час бойових дій навесні 2022 року.

Як передає Укрінформ, про це Київська обласна військова адміністрація повідомляє у Фейсбуці.

У КОВА зазначили, що наразі на обʼєкті тривають роботи з відновлення, зокрема демонтують приміщення класних кімнат і коридорів 2-го й 3-го поверхів.

«Капремонт передбачає відновлення частини даху і системи опалення, мереж водопостачання і водовідведення, заміну електричних мереж, проведення зовнішнього утеплення для забезпечення енергоефективності закладу. Всі роботи – з урахуванням вимог інклюзивності й доступності», - зауважили в Київській ОВА.

Крім того, відновлений освітній заклад матиме капітально відремонтоване укриття, також передбачено встановлення системи відеоспостереження і пожежної системи.

Зазначається, що на сьогоднішній день у ліцеї за різними формами навчаються 434 учні в 22 класах.

Як повідомляв Укрінформ, спецкомісія КОВА, яка контролює прозорість та якість відбудови, перевірила два навчальні заклади у Бучанському районі, що будують коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

Фото: КОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-