На Київщині відновили понад 15 тисяч пошкоджених росіянами об'єктів

На Київщині відновили понад 15 тисяч пошкоджених росіянами об'єктів

Укрінформ
У Київській області відновили понад 15 тисяч об'єктів, пошкоджених російськими загарбниками.

Про це у Фейсбуці повідомив голова обласної військової адміністрації Русан Кравченко, передає Укрінформ.

За його словами, роботи з відновлення пошкоджених об’єктів на Київщині тривають щодня. Усі процеси перебувають під постійним контролем обласної адміністрації.

"Долучаємо до цього представників громадськості, правоохоронні органи. Прозорість та підзвітність – запит суспільства і міжнародних партнерів", - підкреслив Кравченко.

Як зауважив очільник КОВА, внаслідок повномасштабного вторгнення росіян було зруйновано та пошкоджено понад 28 тисяч об'єктів.

"Ми відбудували вже половину. Зокрема відновлено повністю та частково із забезпеченням життєдіяльності понад 15,3 тис. об'єктів. Основна частина – саме багатоквартирні та приватні будинки. Це майже 14 тис. об'єктів", - підкреслив Кравченко.

Він повідомив, що також активно відбудовуються школи, дитячі садки, медзаклади, облаштовуються укриття, і для відновлення залучаються всі можливі ресурси.

"Паралельно активно реалізовуємо антикорупційні заходи в усіх районах області. Ретельно аналізуємо тендерні закупівлі. У Бучанському та Бориспільському районах уже провели виїзні наради робочої групи "Прозорість та підзвітність", - зазначив голова ОВА.

Читайте також: Британський уряд допоможе відновити шість мостів на Київщині

За його словами, до складу цієї групи входять представники правоохоронних органів та антикорупційних інституцій, і робота груп вже дає значні результати.

Як повідомляв Укрінформ, в Ірпені Київської області правоохоронці викрили підрядника у привласненні бюджетних коштів на ремонті адміністративної будівлі, пошкодженої внаслідок бойових дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-