На Одещині за гроші з субвенції держбюджету відремонтують школи та лікарні в шести громадах

На Одещині за гроші з субвенції держбюджету відремонтують школи та лікарні в шести громадах

Фото
Укрінформ
Одеська область отримала з перерозподілу субвенції з державного бюджету понад 509 мільйонів гривень. На ці гроші планують відремонтувати медичні та навчальні заклади у шести громадах.

Про це Укрінформу розповіли в управлінні інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Одеської ОВА.

В обладміністрації повідомили, що у рамках програми з відновлення України Одещина отримала 509 млн 154 тис. грн.

Із цих грошей до обласного бюджету Одеської області надійшло 185 млн 675 тис. грн.

На них планують провести реконструкцію будівлі балтської загальноосвітньої школи № 3 - колегіум. Окрім цього, до школи прибудують одноповерхову та трьохповерхову будівлі з підвалом. Також відремонтують й балтський ліцей №1 імені Олеся Гончара. У ньому ж проведуть й реконструкцію котельні.

Також планується відремонтувати Балтську багатопрофільну лікарню. В будівлі утеплять фасад, замінять вікна та проведуть роботи з благоустрою території.

На Одещині за гроші з субвенції держбюджету відремонтують школи та лікарні в шести громадах

На капітальний ремонт чекає й будівля Яковлівського опорного закладу загальної середньої освіти Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області.

Замовником робіт виступає Департамент капітального будівництва та дорожнього господарства Одеської ОДА.

Бюджет Одеської міської територіальної громади отримав з перерозподілу субвенції 225 млн. гривень, на які планують провести ремонтні роботи у трьох лікарнях та двох школах в Одесі. Так, капітально відремонтують школи №12 та №61.

Щодо лікарень, то на капремонт чекає будівлі літери «Н», яка є частиною комунальної установи "Міська клінічна інфекційна лікарня". Також проведуть реконструкцію Пологового будинку №5, а у міській клінічній лікарні № 1 проведуть капітальний ремонт інженерних мереж теплопостачання із улаштуванням модульної котельні.

Бюджет Таїровської селищної територіальної громади отримав з субвенції 35 мільйонів гривень.

На них планують провести реконструкцію каналізаційного колектора від очисних споруд смт. Таїрове до камери №2 у ж/м "Чорноморка" в Овідіопольському районі на території Таїровської громади.

Бюджет Березівської міської територіальної громади отримав з субвенції 15 млн грн. На ці гроші відремонтують школу №2 у м. Березівка.

Бюджет Раухівської селищної територіальної громади отримав з субвенції 7 млн 314 тис. грн. За ці кошти проведуть ремонт дитячого садка у смт. Раухівка.

Бюджет Доброславської селищної територіальної громади отримав з субвенції 31млн 163тис. грн. На ці гроші в Доброславі відремонтують корпус №1 ясла-садка «Країна Мрій».

Бюджет Арцизької міської територіальної громади отримав з субвенції 10 млн. гривень, на які планується проведення реконструкції будівлі Арцизького ліцею №5 з початковою школою та гімназією Арцизької міської ради.

Читайте також: У Києві відбудують дитсадок, пошкоджений внаслідок атаки дронів

Як повідомляв Укрінформ, джерелом субвенції є кошти, виділені Європейським інвестиційним банком (ЄІБ) в рамках спільної програми України та ЄІБ «Програма з відновлення України».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-