Лікарні та школи: на Житомирщині за гроші з субвенції держбюджету реалізують шість проєктів

Лікарні та школи: на Житомирщині за гроші з субвенції держбюджету реалізують шість проєктів

Фото
Укрінформ
На гроші з перерозподілу субвенції з державного бюджету Житомирщина відбудує пошкоджені росіянами дві лікарні, дві школи, облаштує центр безпеки громадян та розробить проєктну документацію на будівництво гуртожитку для переселенців.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли в управлінні інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської ОВА.

«Кабінет Міністрів погодив реалізацію шести проєктів у Житомирській області. На це Житомирщина отримує субвенцію на загальну суму 852,2 млн грн. Розпорядником бюджетних коштів, якому виділятиметься субвенція, визначено Департамент регіонального розвитку облдержадміністрації», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Харкові наступного року планують відновити 167 пошкоджених обстрілами будинків

Так, за гроші з перерозподілу субвенції на Житомирщині проведуть реконструкцію обласної клінічної лікарні ім. О.Ф.Гербачевського у Житомирі, обласної дитячої лікарні у селі Станишівка Житомирського району, Коростенського міського ліцею №2 ім В.Сингаївського, ліцею в селі Кирдани Коростенського району, капітальний ремонт нежитлової будівлі «Центр безпеки громадян» у селі Велика Хайча Коростенського району, а також розроблять проєктну документацію на будівництво гуртожитку для внутрішньо переміщених осіб у селі Зарічани Житомирського району.

На Житомирщині за гроші з перерозподілу субвенції держбюджету реалізують 6 проєктів

Читайте також: Відбудова за гроші ЄІБ: Мінвідновлення оголосило третій відбір проєктів

Як повідомлялося, джерелом субвенції є кошти, виділені Європейським інвестиційним банком (ЄІБ) в рамках спільної програми України та ЄІБ «Програма з відновлення України».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-