У Миколаєві коштом міського бюджету відновлюють 11 закладів освіти

У Миколаєві коштом міського бюджету відновлюють 11 закладів освіти

Укрінформ
У Миколаєві коштом міського бюджету відновлюють пошкоджені внаслідок ворожих обстрілів заклади освіти, в роботі знаходяться 11 об'єктів.

Про це повідомляє Миколаївська міська рада, передає Укрінформ.

Миколаєві коштом міського бюджету відновлюють пошкоджені внаслідок ворожих обстрілів заклади освіти. Гімназії та ліцеї готують до роботи офлайн, коли дозволить безпекова ситуація. У 22 закладах необхідно замінити вікна, пошкоджені уламками від снарядів чи вибуховою хвилею. Замовником таких робіт є департамент енергетики міської ради, який наразі працює на 11 об'єктах. Їх планують завершити до кінця цього року", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у всіх закладах встановлюють якісні енергоощадні вікна, які відповідають визначеним законодавством стандартам. Працює чотири підрядні організації.

До кінця поточного року всі об'єкти, що наразі знаходяться в роботі, планують завершити. На них кошти виділені в повному обсязі. Інші пошкоджені заклади освіти планують відновити без залучення бюджетних коштів. Робота з пошуку інвесторів вже розпочалася.

Читайте також: На Київщині спецкомісія перевірила хід відбудови 26 об’єктів

Загалом департамент активно працює над залученням грантових коштів та пошуком інвесторів, є перспектива і далі розвиватись в цьому напрямку.

Як повідомляв Укрінформ, рішення Державної служби геології та надр, яке могло залишити Миколаїв без питної підземної води з родовища Галицинівське, що становить 20% водопостачання міста, скасували.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-