У Боярці відновлюють корпус Київської обласної дитячої лікарні

У Боярці відновлюють корпус Київської обласної дитячої лікарні

Фото
Укрінформ
У місті Боярка за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії відновлюють лікувальний корпус Київської обласної дитячої лікарні.

Про це повідомила пресслужба Київської обласної військової адміністрації, передає Укрінформ.

“У місті Боярка відновлюють лікувальний корпус Київської обласної дитячої лікарні. Роботи здійснюють за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії”, - йдеться в повідомленні.

Зокрема буде проведено капітальний ремонт покрівлі одного з корпусів медичного закладу.

Проєктом передбачено: заміну покриття покрівлі з шиферу на металочерепицю; влаштування системи водовідведення; влаштування підшивки карнизів та огородження покрівлі; монтаж елементів покрівлі: перехідних містків, снігоутримувачів тощо; утеплення вентиляційних шахт та покриття горища; встановлення віконних блоків у слухових вікнах.

Також після повного відновлення покрівлі передбачено провести фасадні роботи.

Зазначається, що загальна площа покрівлі складає 4425 м². Відновлювальні роботи тривають. Наразі фахівці вже виконали: демонтаж і накриття гідробар’єром понад половини площі покрівлі; укладання черепиці на площі 2,5 тис. м²; нарощення балок та заміну обрешіток.

Читайте також: У Бузовій на Київщині будують нову п’ятиповерхівку на місці зруйнованої

У Київській ОВА підкреслили, що проведення капремонту є надзвичайно важливим завданням, оскільки лікарня є найпотужнішим дитячим медичним закладом Київщини, що має надкластерний рівень надання медичної допомоги.

“Протягом року стаціонарну допомогу в лікарні отримують близько 8-9 тисяч дитячого населення. Щоденно консультативно-діагностична поліклініка приймає 150 дітей. Прийом ведуть 24 фахівці”, - зауважили у КОВА.

Як повідомляв Укрінформ, станом на початок листопада 2023 року, в Україні повністю відбудували 421 медичний заклад, що зруйнували ще 413 об’єктів відновили частково.

Фото: koda.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-