У Дніпрі відкрили Регіональний офіс повоєнного відновлення та розвитку Луганщини

У Дніпрі відкрили Регіональний офіс повоєнного відновлення та розвитку Луганщини

Укрінформ
В Дніпрі сьогодні, 2 листопада, відкрили Регіональний офіс повоєнного відновлення та розвитку Луганщини, що стало результатом співпраці ОВА з представниками ПРООН та урядом Швеції.

Про це у Телеграмі повідомила Луганська обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

«Відкрили Регіональний офіс повоєнного відновлення та розвитку Луганщини… Його відкриття - результат плідної багатомісячної співпраці з представниками ПРООН, урядом Швеції, профільних департаментів та керівництва області», - йдеться у повідомленні.

Кореспонденту Укрінформу уточнили, що цей офіс було відкрито у місті Дніпро.

І це є майданчик для комунікації, координації та аналізу процесів відновлення громад Луганської області. Зокрема в рамках Офісу відновлення та розвитку буде здійснюватися співпраця між органами влади, міжнародними партнерами, громадськістю та бізнесом.

«Луганщина стала однією із перших областей, в яких буде втілюватися ця програма. Саме наш досвід будуть впроваджувати інші регіони», - підкреслили в ОВА.

Читайте також: При Харківській ОВА відкрили Офіс відновлення та розвитку

Там додали, що за щиру підтримку та сприяння співпраці у відновленні Луганщини було вручено Почесну відзнаку «За розвиток регіону» представникам ПРООН в Україні - Нільсу Крістенсену та Олені Рудич.

Як повідомляв Укрінформ, у місті Дніпро 2 листопада 2023 року відкрили Офіс відновлення та розвитку Донецької області, який створений за підтримки міжнародних партнерів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-