На Київщині відновлять 97 об’єктів за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії

На Київщині відновлять 97 об’єктів за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії

Укрінформ
У Київській області відновлять 97 об’єктів за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії, уже розпочали роботи на 7 об’єктах.

Про це у Телеграмі повідомила пресслужба Київської обласної військової адміністрації, передає Укрінформ.

“97 об’єктів відновлять на Київщині за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. У межах цієї програми місцевим бюджетам надається субвенція з державного бюджету на реалізацію проєктів, спрямованих на ліквідацію наслідків збройної агресії”, - йдеться в повідомленні.

Відремонтують і побудують з нуля: 56 об’єктів, замовником яких є КОДА - 30 багатоквартирних житлових будинків, 12 навчальних закладів, 12 укриттів, 2 об’єкти медичної сфери; 11 багатоквартирних житлових будинків, замовником яких є Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України; 30 об’єктів, замовником яких є ОМС - 27 житлових будинків, 2 заклади освіти, 1 захисна споруда.

Читайте також: Мінекономіки пропонує американському бізнесу інвестувати у проєкти відбудови України

Уже на 7 об’єктах, замовником яких є Департамент регіонального розвитку КОДА, розпочали роботи. Ще на 23 – розпочнуть найближчим часом.

Як повідомляв Укрінформ, у Київській області вже відновили повністю та частково із забезпеченням життєдіяльності більш як 12,6 тис. об’єктів, понад 11 тис. з них – багатоквартирне і приватне житло.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-