Японські фахівці долучаться до будівельної експертизи у відбудові України

Японські фахівці долучаться до будівельної експертизи у відбудові України

Укрінформ
Агентство відновлення розпочинає співпрацю з глобальною інжиніринговою компанією Miyamoto International (Японія), фахівці якої долучаться до будівельної експертизи у проєктах післявоєнного відновлення України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба агентства у Фейсбуці.

Зазначається, що компанія Miyamoto International спеціалізується на відновленні країн, що постраждали від стихійних лих та катастроф. Її головний профіль – інжиніринг. Спеціалісти компанії оцінюють руйнування та обсяг робіт, плани для будівельних робіт та дають експертизу для відновлення.

«Якісна міжнародна експертиза – це гарантія ефективної відбудови і запобігання корупційним ризикам. Тому нам важливий досвід таких компаній зі світовим імʼям, як Miyamoto International. До того ж компанія залучає місцевих фахівців для будівельно-відновлювальних робіт. Українські спеціалісти мають змогу проходити додаткове навчання у інженерів компанії», – зазначив голова Агентства відновлення Мустафа Найєм на зустрічі із керівником Miyamoto International Кітом Міамото.

За даними Агентства відновлення, Miyamoto International вже близько року працює в Україні, її фахівці оглянули вже понад 20 тисяч об’єктів, відновили 5 тисяч, 2 тисячі - у процесі відновлення. Компанія працює як із коштами міжнародних організацій, так і залучає власні кошти фонду Miyamoto Relief.

Читайте також: Японія і Туреччина домовилися співпрацювати у відбудові України

«Відбудову країни необхідно розпочинати якомога раніше, бо якщо чекати на репарації, за кілька років в Україні зʼявляться покинуті міста і села», – переконаний Кіт Міамото.

Компанія Miyamoto International 20 років займається відновленням зруйнованого житла. Зараз вона має офіційні представництва у 25 країнах світу та на початку цього року відкрила офіс у Києві

Як повідомляв Укрінформ, за даними Світового банку, відновлення економіки України коштуватиме $411 мільярдів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-