На Херсонщині завдяки проєкту «Пліч-о-пліч» вже відновили понад 130 обʼєктів

На Херсонщині завдяки проєкту «Пліч-о-пліч» вже відновили понад 130 обʼєктів

Укрінформ
На Херсонщині завдяки проєкту «Пліч-о-пліч» вже відновили понад 130 обʼєктів.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Телеграмі начальник Бериславської районної військової адміністрації Володимир Літвінов.

«Загалом в області завдяки проєкту «Пліч-о-пліч» вже відновили 133 обʼєкти, на 149 – нині тривають роботи», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, як інформує начальник РВА, Тернопільщина відремонтувала перші будинки на Херсонщині. У рамках проєкту «Пліч-о-пліч», цей регіон опікується відновленням селища Архангельське, що у Високопільській громаді. Перші 23 будинки планувалося відбудувати до кінця липня. Завдяки злагодженій роботі тернопільських фахівців, цей термін вдалося скоротити. І вже оселі людей, котрі реконструювали в першу чергу, відремонтовані та повністю готові до комфортного проживання їх господарів.

Попереду – реконструкція інших пошкоджених та відбудова повністю зруйнованих будинків, облаштування вулиць та доріг, побудова спортмайданчика.

Читайте також: Мінвідновлення спільно зі Світовим банком працюють над трьома проєктами відбудови

Як повідомлялося, проєкт «Пліч-о-пліч» покликаний допомогти відновитися громадам Херсонської області, які найбільше постраждали внаслідок російської агресії. 15 регіонів України об'єдналися, щоб відбудувати 26 населених пунктів Херсонщини.

У рамках ініціативи «Пліч-о-пліч» будівельники з Рівненщини відновили половину із запланованого на Херсонщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-